Ilcsi krémek- teszt

Sziasztok! 



Egy ideje már megszületett ez a bejegyzés, csak még megosztásra nem került. Bár nem tudom miért halogattam és helyeztem előtérbe másokat, de most úgy döntöttem, hogy megmutatok két terméket amit egy kozmetikus ismerősömtől kaptam és nemrég használtam. :) 




Biztos vagyok benne, hogy sokan ismerjük, ismeritek, sőt használtatok vagy még használtok is Ilcsi termékeket, és épp ezért éreztem úgy, hogy nem szabad elhanyagolnom ezeket a csodás készítményeket. 





"Az Ilcsi Anti-ageing & Hyaluron termékcsaládja egyedülálló bio növényi összetevőinek köszönhetően egy lépésben regenerálja, feltölti, feszesíti és rugalmassá varázsolja a bőrt.
Az termékcsalád mind magas, mind alacsony molekulaméretű természetes hyaluront tartalmaz magas koncentrációban, melyek hozzájárulnak a bőr teljes megújulásához. A nagyobb méretű molekulák a bőr felszínén bársonyos film réteget képezve, a bőr belsejében tartják a nedvességet és védik a külső káros hatásoktól; a kisebbek pedig a mélyebb rétegekbe is be tudnak hatolni, ahol a vízmegkötő tulajdonságukat kifejtve belülről töltik fel a ráncokat."








 



"Az Ilcsi Anti-ageing & Hyaluron hidratáló krém egyedülálló bio növényi összetevőinek köszönhetően egy lépésben regenerálja, feltölti, feszesíti és rugalmassá varázsolja a bőrt."



Ezt a sűrű és gazdag krémet, csak és kizárólag száraz bőrre ajánlom. Többek között inkább a téli időszakban mikor a bőr igényli a táplálást. 
Az én bőröm nagyon szerette, mert egy jól hidratálta és táplálta a bőröm. De ami még plusz pontot érdemel, hogy sűrűsége ellenére, nagyon gyorsan felszívódott és nem hagyott zsíros érzetet maga után.





"A különleges összetételű, könnyű állagú Anti-ageing & Hyaluron szérum  akár a bőr legmélyebb rétegeiben is kifejtheti hidratáló és ráncsimító hatását, ennek köszönhetően a bőr napról-napra egészségesebbé, feszesebbé és a környezet káros hatásaival szemben ellenállóbbá válhat."




A szérum egy sokkal könnyedebb már nappalra is bátran használható enyhén zselés állagú krém. Ez is mint a krém, nagyon hamar felszívódott, de egész napra hidratálttá tette a bőröm. Ráadásul sminkalapnak is tökéletes. 





Több használat után engem mindkét kencécske meggyőzött főként azáltal, hogy most fordult velem először elő, hogy esténként tisztítás után sem éreztem azt, hogy húzodna a bőröm.   






A krémek teljes körű leírását és további információkat  Ilcsi oldalán olvashattok.








Van köztetek olyan aki már próbált Ilcsi krémeket, vagy van olyan aki rendszeresen használ is ?



Megjegyzések

  1. Az Ilcsi arckrémek közül azokat ismerem, amikkel a kozmetikusom szokott rajtam arckezeléseket végezni ( Aha hámlasztó + esemény előtti pakolás), de ő jó véleményel van az egész márkáról, azon kettő alapján nekem is szimpatkus a márka, beszéltük is már, hogy rendelnék, csupán a nagy kiszerelés riasztott el ... ezek a krémek is 125ml-es kiszelésűek? :) Olyan kicsinek tűnnek...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az Ilcsi készítmények valóban egytől egyig nagyon jók :) Sok félét próbáltam eddig és valóban jó ápoló készítmények. :)
      Ezek pici kimért krémek, nem csak kicsinek tűnnek, hanem azok is :)

      Törlés
    2. Értem... :) Szerencsés a helyzet, ha hozzá tudsz jutni kímért adagokhoz is, nálunk ragaszkodnak ahhoz, hogy csak egész tubusnyi terméket rendelnek meg a vendégeknek, nem méregetnek ki nekünk, úgyhogy nem lenne célszerű felhalmozni őket, mert még a végén rám romlanak... :D Azt hiszem keresek krémmánián valami gazdagon hidratálót, amivel nem nyúlhatok mellé. :)

      Törlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés