Phyt's Bio Szempillaspirál - Teszt

Sziasztok! 




Most a varárnap kisorsolt Phyt's bio szempillaspirálról hoztam Nektek tesztet. 

Persze nem arról amit kisorsoltam, mert az már úton van a szerencsés nyertes Ildikó felé, amit ha megkap biztos Ő is tesztüzembe helyez és remélem majd el is meséli, hogy Neki hogy vált be, mennyire tetszik. :) 



Mint ahogy azt már az előző bejegyzésemben is olvashattátok a PHYT’S Franciaország legismertebb professzionális biokozmetikai márkája. A bio-aktív kozmetikai arckezelések minden bőrtípusra és bőrproblémára speciális metódusokkal és masszázstechnikával állnak a vendégek rendelkezésére. A szalonkezelések különlegessége az üvegampullás kiszerelés, ezzel is biztosítva az adalékanyag mentes, friss kozmetikumokat.

Többek között ezt a Multi-Effets Noir dúsító, hosszabbító szempillaspirál is Nekik köszönhetően jutott el hazánkba. 









Első ránézésre engem már a csomagolása is megfogott :) De megmondom őszintén ami igazán lenyűgözött az a spirál keféje. Nagyon szeretem ezt a fajta kialakítást, mert egyrészt szépen egyenletesen fel tudom vinni vele a rétegeket és gyönyörűen szét is választja a pillákat. Nem utolsó sorban pedig pont annyi festéket vesz fel amennyit kell és ez nagyban megkönnyíti  a használatát.





Mint azt láthatjátok az alábbi fotón én a szőke szempillájúak közé tartozom nagy bánatomra, de talán előnyömre is, mert jobban tudom szemléltetni, hogy mennyire szép pillákat tudok készíteni ezzel a kis gyönyörűséggel. 











Szerintem az eredmény magáért beszél :) 

Mivel ez a termék nagyon kíméletes és természetes összetevőkből áll, így nem is vártam el tőle, hogy már az első réteggel csodát tegyen. De a második réteg felvitele után már csodaszép ébenfekete szín lett az eredmény.


A pilláimat tökéletesen szétválasztotta, nem ragad, nem tapad, nem pereg ami óriási előnye, mert így nap közben sőt még a nap végén sem kell azzal küzdenünk, hogy a szemünk alatt törölgetnünk kelljen. 
Ráadásul egész nap kitart, tehát ahogy reggel feltettem az még este is ott és úgy volt. 


Egy bio, természetes összetevőjű szempillafestéktől ez maga a csoda. Ráadásul valóban semmi irritációt nem éreztem, nem úgy mint más spiráloknál. 



  


Az összhatás, ívelt, dús, hosszú és egészséges pillák ! :) 





Ideális azoknak is akik allergiások, érzékenyek egyes kémiai összetevőkre és a hagyományos szempillaspirálokat nem tudják használni. 

A tápláló olajok erősítik a pillákat, a természetes pigmentek pedig gondoskodnak a mélyfekete színről.

A nap végén könnyedén lemosható arclemosótejjel. 



Aktív összetevők: 

Aloe vera kivonat, növényi poligriceridek (táplál), méhviasz és candelillaviasz (formál), jojoba-  és 
napraforgóolaj (gazdag esszenciális zsírsavakban, antioxidánsokban, táplál, regenerál), cikória 

kivonat, természetes ásványi pigmentek.




Összetevők (INCI):

Aqua, Aloe vera barbadensis leaf extract*, Cera alba*, Acacia senegal gum*, Shellac, glycerin (növényi), glyceryl stearate, Helianthus annuus seed oil*, Oleic/Linoleic/linlenic polysaccaharides, sodium stearoyl glutamate, Candelilla cera, Coco caprylate/caprate, glyceryl rosinate, octyldodecyl myristate, Cichorium intybus root extract, Simmondsia chinensis seed oil* cetearyl alcohol, tocopherol

* biogazdálkodásból származik. Az összetevők 99%-a természetes eredetű.



Remélhetőleg hamarosan bővíthetem a beszámolóm Ildikó véleményével is.  :)



De ne feledjétek, még vár rátok egy szuper jó ajánlat ! 


Ha a PHYT'S weboldalán 15.000ft feletti értéken válogatsz össze kedvedre való termékeket és megrendeled, akkor nemcsak ingyen kiszállítják Neked, hanem egy teljes kiszerelésű 5.800,-ft értékű szempillaspirált is kapsz ajándékba.

Kuponkód : Szepsegnegyvenfelett

Az ajánlat 2015. 03. 31-ig vagy az első öt vásárlónak vehető igénybe.







Ezeket a termékeket webáruházban vagy a Phyt's termékekkel dolgozó Kozmetikusoknál találkozhattok.


Találhattok itt arcápoló, hajápoló, testápoló, sőt még napozó termékeket is amik tökéletesen és biztonságosan védenek a nap káros sugaraival szemben. 
Persze az utóbbiak majd nyáron lesznek értékesek, de akkor az egész család számára praktikus lesz, mert ezeket a tiszta és természetesen ápoló krémeket még a gyerkőcökre is kenhetjük. :)


Megjegyzések

  1. Téglás Ildikó2014. december 17. 22:50

    Hűha, nagyon szép lett :) Remélem az én szempilláim is ilyenek lesznek <3

    VálaszTörlés
  2. Na most bánom picit, hogy nem jelentkeztem a játékra :) Nagyon szép szempillákat csinál.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Ilcsi krémek- teszt