Augusztusi kedvencek

Sziasztok ! 

Úgy érzem régen írtam új bejegyzést, de igazán nem is az a célom, hogy elárasszalak Titeket rengeteg, hanem, hogy valóban arról írjak amit megveszek és be is válik, vagy éppen nem válik be. :) 

De, hogy azért mégse hagyjalak Titeket nyugodtan  most bemutatnám az Augusztusi kedvenceimet. :) 

Itt majd találkozhattok már olyan termékekkel amiről készült bejegyzés és újakkal is amikről még nem, de nem is fog, mert itt le is írom a véleményem, tapasztalatom.



Először is ejtenék egy-két szót a Himalaya Herbals barackos arcradírjáról, amit nem rég kezdtem el használni. Heti egy alkalommal szoktam radírozni és most erre esett a választásom, egyrészt mert jókat olvastam róla, másrészt elfogyott a régim és kellett vennem. 
De milyen jól tettem, hogy megvettem, mert nagyon megszerettem. Egyrészt az egészen szép összetevői miatt is, másrészt pedig a hatása miatt, ráadásul még az ára is jó, pláne, ha kifogunk még itt ott (DM, Rossmann, Müller Drogéria) egy kis akciót. 

 

A második az Omnia Indian Garnet, A Bvlgari újdonsága. Erről már olvashattatok bejegyzést ( ITT ), ahol elmeséltem milyen hatással volt, van rám ez az illat és azóta sem tud múlni. Nagyon afelé hajlok, hogy megveszem nagyobb kiszerelésben, mert teljesen beleszerelmesedtem. :) 



A harmadik az Oriflame Giordani Gold Natural árnyalatú CC krémje SPF 35-ös fényvédelemmel, amit már egy hónapja használok és nagyon szeretek is. Félve vettem meg először, mert nem tudtam mire számítsak (próbáltam már BB, CC krémeket kevesebb sikerrel), attól féltem, hogy 12 egy tucat és na ez sem lesz jó. 
De szerencsére nagyon pozitívan csalódtam, ugyanis a fedése nekem megfelel, mondhatom, hogy tökéletes. Majdhogynem alapozó minőség, ráadásul nagyon szép bőrképet ad felkenés után. Én mivel száraz bőrű vagyok, így használok alá hidratálót, mert nekem így szereti a bőröm, de egyébként tudjuk, hogy a CC krémek alá nem kell hidratálás, hacsak nem sopánkodik a bőr egy kis plusszért. :) 



A negyedik szintén egy újdonság még számomra is, az a Etude House Proof 10 eye primer Koreai szemhéjalapozó. 

Erre is úgy esett a választásom, hogy sokat olvastam róla a Krémmánia oldalán, és gondoltam kipróbálom, vajon mit tud amit a többi nem. Hozzá teszem nekem eddig szinte egyik szemhéjalapozóval sem volt bajom, csak fogyóban van és erre esett a választás, na meg persze a kíváncsiság is hajtott :)  
Nagyon érdekes kis primer, számomra picit fura állaggal (ne értsétek félre, nem rossz, sőt...), mert hogy hozzá vagyok szokva a sűrű krémesekhez, ez pedig inkább olyan szájfény állagú (így tudom pontosan jellemezni), csak nem ragacsos. Nagyon kellemes, selymes árnyalat, de nem csillogó és nem is erősen bőrszínű, hanem szépen illeszkedő és nagyon könnyen használható. Ráadásul egész nap a helyén marad vele a szemhéjfesték. 

 Itt nagyon baráti áron megvásárolható, ingyenes házhoz szállítással ( http://www.ebay.com/itm/Etude-House-Proof-10-Eye-Primer-10g-freebie-/330940300788?pt=US_Makeup_Eyes&hash=item4d0d943df4

Nekem 8 nap alatt megérkezett és még ajándék termékmintákat is kaptam aminek külön nagyon örültem. :)  



Az ötödik a már szintén bemutatott ( ITT ) csodaszép összetevőjű új NAOBAY termékcsalád gyerkőcei, a Hidratáló Arctisztító tej, Nyugtató Arctonik és a Bőröregedést gátló Antioxidáns krém.




Remélem tetszettek az augusztusi kedvenc szépségápolási termékeim !
Ti használjátok valamelyik terméket ezek közül ? Ha igen mennyire vagytok vele elégedettek ? 

Megjegyzések

  1. Jelenleg én is a Himalaya arcradírt használom, de nekem nem lett a kedvencem. Nem lenne rossz, de az illatát(szagát) nem tudom megszokni. :/
    Ezzel a szemhéjalappal már régóta szemezek, de egyelőre egy Artdeco darabot nyúzok, ami nagyon nehezen fogy. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valóban van egy érdekes illata, de engem szerencsére nem zavar :) A dióst próbáltad már? Az sem tetszik ?
      Igen, az Artdeconál én is tapasztaltam, hogy szinte sosem tud elfogyni :D De én azon már túl vagyok. Legutóbb a NYX szemhéjalapját használtam (használom, mert még van belőle) és azzal párhuzamosan most ezt az újdonságot. De ez tényleg nagyon jó kis cucc :D

      Törlés
    2. Engem valamiért nagyon zavar az illata. Az abszolút kedvencem eddig egy Avon darab, abból van most egy itthon, igy ha elfogy a Himalaya akkor azt használom újra, de lehet teszek egy próbát majd utána a diósat, ha ajánlod. :) Eddig még azt nem próbáltam.

      Törlés
    3. Én pont azt szeretem, ha nincs túl illatosítva valami, pláne amit az arcomra kenek :)
      Nekem is a diós lesz a következő, mert még én sem próbáltam, de szaglásztam már és annak pláne semleges illata van :)
      Avonból melyik vált be?

      Törlés
  2. Én is a barackos arcradírt használom már egy ideje és nekem az aktuális kedvencem is egyben, az illata pedig fel sem tűnik nekem :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy Neked is tetszik és bevált :)
      Nekem csakannyi tűnt fel, hogy kicsit érdekes, de semmi több és én ettől még szeretem. De talán azért is, mert nem szeretem az agyon illatosított dolgokat.

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés