HUSH & HUSH - Turbózzuk fel a szervezetet !



Sziasztok! 

Néhány hete kaptam tesztelésre a Hush & Hush csodás hatású táplálékkiegészítőit, amiket azonnal el is kezdtem használni. 

Egyrészt a hajam is egy ideje nagyon ramaty állapotban van, és bizony nem ártana valóban megállítani az öregedés jeleit, sőt ha lehet akkor még visszahozni az elveszett fiatalságot is, és persze mindezt egészségesen, biztonságosan, kiváló termékekkel. 😊 






A Hush & Hush DeeplyRooted kapszula erősíti a meggyengült, károsodott vagy a normál növekedésnek ellenálló tincseket. 
Ez a napi nutraceutikáliai termék megteremti a tökéletes alapot az erősebb, hosszabb és vastagabb hajszálakhoz, a Clean Clinical Vitamins™ vitaminok, az aminosavak, valamint a növényi és gyümölcskivonatoknak a segítségével.

Táplálja a hajhagymákat, és véd a hajhullás ellen. Amit már két hét használat után tapasztaltam azaz, hogy kicsit vastagabbnak, fényesebbnek és dúsabbnak érzem a hajam. Hullással eddig még sosem volt gondom, de ha ennek hatására még annyi sem fog kihullani, mint amennyi egy normál fésülködés alkalmával, akkor még elégedettebb leszek. 👏 😊
Nem tudom, hogy ennek a kapszulának milyen lesz akkor a hatása, ha egy kúrát végig csinálok, de reménykedem, hogy a végre megindult hajnövekedésem még gyorsabban beindul, és meg is fog erősödni annyira, hogy szép hosszú, sűrű és  egészségesebb lesz. 😊

Nők és férfiak egyaránt szedhetik, főként akiknek gondot okoz a vékonyodó haj, a hajhullás, vagy csak  szeretnének vastagabb, hosszabb, és erősebb hajat.

Naponta négy kapszula az ajánlott napi fogyasztási mennyiség, amit nem szabad túllépni, és a megfelelő hatás elérése érdekében kevesebbet se vegyünk be. 

Várandós vagy szoptató nők, és gyerekek ne használják a terméket, és ha bármilyen betegségben szenvedsz vagy gyógyszert szedsz, akkor feltétlen egyeztess kezelőorvosoddal a termék használata előtt.


Összetevők: 
"USPlus® fűrészpálma 45% zsírsav, hidrolizált hal kollagén I & III, hialuronsav, arginin-HCL, L-cisztein-HCL, L-metionin, L-Lizin, mezei zsurló egész növény kivonat, BioPerine®, KSM-66® Ashwagandha gyökér kivonat, ENVNolMax™ tokotrieanol/tokoferol kivonat, PrimaVie® bio himalájai shilajit, Cococin™ kókuszvíz, Zanthin® természetes astaxanthin, Resvenox® resveratrol, tökmagolaj, koreai ginzeng gyökér, amla gyümölcs, zöld tea levél kivonat, Rhodiola rosea gyökér, A, C, D és B12 vitamin, niacin, biotin, pantoténsav, jód, cink, szelén"







A Hush & Hush TimeCapsule egy átlag vitaminnál sokkal többet tud. 
Ez a napi fiatalságfokozó nutraceutikália úttörőnek számító, biológiailag felvehető antioxidánsok, aminosavak és a Clean Clinical Vitamins™ elegyével visszafordítja az öregedés jeleit és előzi meg a további károsodást. Egyensúlyba hozza a szervezetet, véd a külső agresszorok ellen (a kék fény ellen is) és tetőtől-talpig regenerál a fiatalosabb megjelenésért.

Csodás összetevői révén fiatalít, és visszafordítja az öregedés jeleit, ráadásul megelőzi a további károkat, és véd a külső környezeti agresszorok ellen.
Regenerálja a bőrt és a szervezetet, támogatja az általános fiatalságot,  ami nekünk negyveneseknek már nagyon fontos.

Bízom benne, hogy hosszú távon is beváltja a hozzá fűzött reményeimet, és sokkal fiatalosabban fogom magam érezni, mert már a két hét után is úgy érzem, hogy sokkal többet bírok, sokkal fittebb vagyok. Még a bőröm és sokkal selymesebb, puhább. 😊 

Férfiaknak és nőknek egyaránt ajánlott, mindenkinek akik szeretnék lelassítani az öregedés folyamatát.

Naponta két tablettát kell szedni, lehetőleg étkezés közben, és ügyeljünk rá, hogy az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépjük túl! 
Ha várandós vagy, vagy szoptatsz, ne használd a terméket, és  ha bármilyen betegségben szenvedsz,  vagy gyógyszert szedsz, mindenképp egyeztess kezelőorvosoddal a termék használata előtt.

Összetevők:
"Tengeri kollagén, leucin, isoleucin és valin aminosavak elegye, resveratrol, Turmeric rhizome, borágó és halolaj komplex, Porcsin, allicin, arginin-HCL, hialuronsav, ginzeng gyökér por, Polypodium leucotomos páfrány gyökere, zöld tea levél kivonat, likopén, astaxanthin, zeaxanthin, Cayenne gyümölcs kivonat, A, C, D, E, K és B12 vitamin, folát, biotin, kalcium, jód, cink, szelén, mangán"








A Hush & Hush PlantYour Day étrendkiegészítő Bio tökproteinnel, szuperzöldekkel, szuperételekkel, szupergyümölcsökkel, rengeteg antioxidánssal, bizonyítottan hatásos gyógynövényekkel, pre- és probiotikumokkal, rosttal és Clean Clinical Vitamins™ vitaminokkal készült, erőteljes növényi alapú formula, mely felébreszti az érzékeket és revitalizálja a testet, hogy jól induljon a nap. A pH kiegyenlítő és lúgosító formula érezhetően energiával tölti fel a szervezetet.

Étrend-kiegészítő készítmény, mely hiperkoncentrált növényi protein, szuperételekkel és szuperzöldekkel, ami nem csak önmagában turmixként (egy adag (33,5 g) port ¾ csésze hűtött mandulatejjel, bio tejjel vagy vízzel), hanem ételeinkbe, italainkba kiegészítőként is kiválóan alkalmazható. 😀👌 Csokoládés vanília ízének köszönhetően kedvenc smoothie italunkba, kávénkba, vagy sütéshez is alkalmas. 

Én már kipróbáltam turmixként, meg a reggeli kávémba is, és legutóbb isteni palacsintát készítettem vele, melyet csak további egészséges összetevőkkel elegyítettem, mint növényi tej, kókuszliszt, gesztenyeliszt, tojás. Ami által isteni finom palacsinták lettek, és még a család is megnyalta utána mind a tíz ujját. 😀👌💖  .....és bevallom a nem annyira egészséges, de sajnos nagyon finom mogyorókrémmel is mennyei ! 😀


Összetevők:
"Bio borsó fehérje, bio tökmag fehérje, inulin, málna (Rubus idaeus) (termés), gránátalma (Punica granatum) (egész termés- magok), őszibarack (Prunus persica) (termés), Goji bogyó (Lycium chinense) (termés), açaí (Euterpe oleracea martius) (bogyó) kivonat, kolin-bitartarát, taurin, bromelain, bio árpafű (Hordeum vulgare) (levél), turmeric (Curcuma longa) (gyökér) kivonat, bio búzafű (Triticum aestivum) (levél), bio brokkoli (Brassica oleracea) (egész), áfonya (Vaccinium angustifolium) (termés), kövér porcsin (Portulaca oleracea) (föld feletti rész), fehér koreai ginzeng (Panax ginseng) (gyökér), répa (Beta vulgaris) (gyökér), szőlő (Vitis vinifera) (mag) kivonat, zöld tea (Camellia sinensis) (levél) kivonat, bio chlorella (Chlorella pyrenoidosa) (aprított sejtfal), vadrózsabogyó (Rosa canina) (termés), aloe vera (A. barbadensis) (levél), bio lucerna (Medicago sativa) lé, Bio alga (Ascophyllum nodosum) (barna alga), gyermekláncfű (Taraxacum officinale) (gyökér), máriatövis (Sylibum marianum) (mag), útifű (Plantago ovata) (maghéj), mezei zsurló (Equisetum arvense) (gyógynövény/föld feletti rész), bio fahéj (Cinnamomum cassia) (kéreg)"








Első körben mindhárom étrenkiegészítővel teljesen elégedett vagyok, és bízom benne, hogy hosszú távon épp ilyen, vagy még elégedettebb leszek. 😀


Ha pedig a bejegyzésem, a véleményem felkeltette az érdeklődéseteket, akkor kukkantsatok be a Hush & Hush webáruházba ahol mindhárom termék,  és egy további csodás készítmény (Mind Your Mind kapszula) is megvásárolható. 😊

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés