BIODERMA - Barnuljunk gyorsan, tökéletesen és egészségesen





Sziasztok! 

Mivel eljött az igazi nyár, és a nadrágokat lecseréljük a szoknyára, és felvsszük a csinos nyári ruhánkat, így gondolnunk kell arra is, hogy miként legyen gyorsan, de egészségesen szép napsütötte bőrünk. :) 
Én eléggé hófehérke vagyok, nyáron sem barnulok könnyen, főleg nem a lábaim, azok sajnos mindig virítanak mint a frissen fejt tej, így hipp-hopp gondoskodnom kell róla, hogy szép színe legyen. 
Mert hát ugye mégiscsak így lenne ideális a szoknya viselése. 😊

A BIODERMA jóvoltából van szerencsém kipróbálni a Photoderm Autobronzant önbarnító sprayt aminek használatával szép és természetes barnaságot tudok elérni, és ha már nyár és napfény, akkor ne felejtsük el az arcbőrünkről sem, főleg mi negyven felett, mert bizony pici napfény és máris jönnek elő a szeplők. 😊
Szóval ennek örömére, egy újdonság is bekerült a Gyógyszertárak polcaira....mégpedig a Photoderm SPOT-AGE SPF50+ arckrém, amivel kellő védelmet tudunk adni bőrünknek, és amivel meg tudjuk akadályozni a szeplők és májfoltok kialakulását. 





A Photoderm Autobronzant Önbarnító spray egy új technológia előnyeit alkalmazva kombinálja a DHA (Dihidroxiaceton) önbarnító szert egy egyedi diffúziós rendszerrel. 
Ezen felül pedig valódi belső biológiai védelmet is nyújt  nyújt Cellular Bioprotection® köszönhetően. 
Ez a különleges szabadalom megőrzi és serkenti a bőr védelmi rendszerét (immunitását) napozás közben.
Mikor megérkezett azonnal elkezdtem használni, bár még a karantén időszaka volt, de úgy gondoltam, hogy mikor lehetne igazán, de igazán jól kipróbálni....hát az itthon lét alatt, mert nincs kockázat, ha mégsem azt az eredményt kapjuk amit vártunk. 😊
Három napon keresztül naponta egyszer használtam, az esti tusolás után. Természetesen itt is, mint minden önbarnítás előtt, egy jó alapos bőrradírozást végeztem. 
Szóval a három napos, napi egyszeri használat után, áttértem a kétnaponta használathoz, és mivel nagyon szép nem erős, nem sárga, hanem szép bronzos színt eredményezett, ráadásul jó tartósnak is bizonyult, így áttértem a heti egy alkalmazáshoz. 
Így nem lettem túl, elütően barna, viszont szép egészséges, és egységes lett a bőrszínem, és ami még nagyon nagy előnye, hogy roppantul szépen kopik, vagyis nem foltokban, hanem egész egyszerűen fokozatosan tűnik el a bőrből. 

Használata is nagyon egyszerű, mert szépen egyenletesen kell permetezni a bőrre (én kézzel is elkentem picit mintha testápolóznék, és így még egyenletesebb szebb lett a végeredmény). 
Ha úgy használnátok mint én, hogy el is kenitek, akkor arra ügyeljetek, hogy a végén mossatok kezet, nehogy a tenyeretek is bebarnuljon, viszont egy egyszerű szappanos kézmosással le lehet mosni rögtön a használat után a kezünkről, szóval nem kell aggódni, hogy a tenyerünk is szépen bebarnul. 😀

Ez a termék is, mint minden másik önbarnító, nem véd a napsugárzás hatásaitól, szóval ha napozni, vagy vízpartra mentek, mindenképpen használjatok fényvédő krémet. 😉 

...és amit még plusz pozitívumként el tudok mondani róla, az az, hogy 49,9%-kal növeli a bőr nedvességtartalmát mindössze két óra alatt, így nem kell félnünk, hogy pikkelyes száraz lesz a használatától a bőr. 😊



Előtte 




Három használat után



Photoderm SPOT-AGE SPF 50+





A BIODERMA újdonsága a SPOT-AGE SPF 50+  UVA / UVB szűrőkkel ellátott krém Cellular Bioprotection™1 szabadalma révén valódi belső biológiai védelmet nyújt, megőrzi és stimulálja a bőr természetes védekezőképességét.
Nagyon kellemes, könnyed állagú, de megfelelően zsíros, de nem nehéz krém. Nem tömíti el a pórusokat, és nem terheli meg az alapból zsíros bőrt sem. 

Három aktív összetevőjének a C-vitaminnak, az E-vitaminnak, és az Ázsiai gázlónak, valamint széles körű fényvédő szűrőinek köszönhetően magas fokú védelmet nyújt a nap káros sugarai ellen.
Stimulálja a kollagéntermelést, és minimalizálja a hiperpigmentáció kockázatát. 


Ha napi rendszerességgel önmagában, vagy nappali krém főlé használjuk, akkor minimalizálja a foltok és a ráncok kialakulásának kockázatát.
Napra menetel előtt bőségesen és egyenletesen kell felvinni, és ugyan úgy mint a többi fényvédő készítményt, ezt is pl. fürdőzés után is újra kell kenni, hogy a fényvédelem folyamatosan fennálljon. 

Nekem első körben nagyon bevált, és nagyon szereti a bőröm. Sminkelni is tökéletesen lehet rá. az illata enyhe, de kellemes, az állaga ahogy fentebb írtam, szuper jó. Nem engedi kiszáradni a bőrt, de nem is nehezíti el. 

Erősebb, naposabb időben, kiránduláshoz, vagy fürdőzéshez még nem volt lehetőségem használni, de hamarosan megkezdődik a nyaralásunk, így akkor már a még élesebb bevetésen is ki tudom majd próbálni. 😊






Mindkét készítménnyel teljesen elégedett vagyok, de ami nagyon kellemes meglepetést okozott, az az önbarnító spray, mert nem gondoltam volna, hogy ennyire szép és természetes színt tudok vele elérni úgy, hogy nagyon szépen kopok, vagyis inkább szépen elhalványul. 😊 


Ráadásul véleményem szerint ár érték arányban két kiváló BIODERMA termékről van szó. 😊💖





Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Ilcsi krémek- teszt